Tuesday, December 20, 2011

SSF Selection For Border Lace

Salam readers, 

Bersiaran dari kampung halaman . I chooti U .. Biasa la nak siapkan apa yang tak siap dan juga prepare apa-apa yang patut untuk masa hadapan. Actuallyini visit ke SSF dah lama .Cuma tak sempat memanjang nak buat entry. Di kesempatan ini ku curi-curi buat entry untuk share with uollss..

Plan asal sebenarnya nak buat veil . DIY veil that is why tiba-tiba muncul border lace nie. Sebenarnya dia bukan la border lace sangat ianya lebih kepada finishing dlm bentuk lace. But nak buat untuk veil pun nice jugak. Selection untuk sequine line nie ada banyak . Pada ketika itu saya terfikirkan hanya warna silver . Sebab tue la banyk warna silver kat sini.
Jom kita tengok gambar di bawah nie.



Option 1 - warna nya lebih menangkap mata and simple but sangat nice.


Ini adalah 4 jenis sequine line yang ada dekat SSF .Nak trngok satu-satu sila scroll ke bawah


Dari sebelah kiri ini yang pertama . Dari dekat dia ada setompok labuci yang dijadikan bunga disitu.

No 2 dari tepi - Warna nya lebih pale dan tidak begitu menonjol 
( ini ikut mata saya la kan sebab saya suka something yang sangat attractive)

Ini no. 3 dari tepi - Lebih kepada manik-manik silver dan simple juga sweet design


No. 4 dari tepi - Warna putih dan sangat simple.


ok boleh buat pilihan memasing mana yang sesuai untuk diri masin-masing. Semua ini ada di SSF .

2 comments:

Iza Yusoff said...

Assalam fiza... berapa RM semeter border lace kat SSF ni?

Narizz said...

Salam,

Kalo berminat ngan BORDER LACE bleh tgk my blog....

http://narizzcollection.blogspot.com

TQ...