Tuesday, September 6, 2011

Mood Dah Datang........

Salam Peeps ,


Ntah tak tahu kenapa.. tiba -tiba mood nak buat preparation for wedding dah datang. Selalu lemah lesu lisu jer nak buat apa-apa pun. Malas nak fikir malas nak mengadap.Tiba-tiba mood kembali untuk buka semula spreadsheet , note book , with Mr Google.

Maybe sebab dah ada geng kat sebelah yang sama-sama nak bina masjid kot. We share each other nya idea. Tadi lunch hour sempat singgah Parkson Subang Parade. Hajat di hati nak tengok -tengok tapi terjumpa pulak offer yang menarik. Sangat sesuai untuk hantaran. Sebenarnya memang benda tue nak beli untuk hantaran. Cumanya  beberapa incident sebelum nie membuatkan saya hold and last-last duit pun ntah ke mana.

Barangan kali nie memang sentiasa ada tapi susah nak offer.. Apa barang nya?? tunggguuuuuuuuu.....

Ok terpkasa pergi dulu .Hari dah tinggi kerja tak siap lagi. See u peeps.

Love and kisses

XOXOXO







No comments: