Monday, July 18, 2011

Apa perasaan korang?

Apa perasaan korang bila soalan yang orang tanya korang x de jawapan?

Apa perasaan korang bila korang tanya soalan pada your luv one and tiada jawapan?

Apa perasaan korang bila tanya soalan jawapan nya sama setiap kali bertanya?

Apa perasaan korang bila orang dah start buat spekulasi tentang pasangan anda?

Apa perasaan korang bila asyik jumpa nak bertekak saja?

Apa perasaan korang bila tersepit tengah-tengah dalam situasi yang anda tidak gemar?

Apa perasaan korang bila hati semua orang nak jaga .. hati sendiri x de orang nak jaga?

p/s : saya dah pening dan bosan dengan macam-macam soalan tanpa jawapan.



3 comments:

mzhany said...

erkkk, sabor ye fiza, pergila jumpa tanya berdepan.

hany pernah hadapai bukan setkt soalan je tak jawab, pandang muka pun tak mahu, bersalam ni, tapi mata tak pandang kita pun..haishhhh sakitnya hati...tapiii bukan dgn buah hati laaa...

honeylily said...

dengan buah hati ke?
tu namanya dugaan masa bertunang..
masa bertunang lagi dashyat dari masa couple..but it always a rainbow after the rain...once you can get over it, it will be fine

Q said...

Luahkan perasaan anda..thats the best way!hamburkan segala-galanya...kalu dengan pasangan tu, kena sabar..syaitan tu jahat!