Wednesday, April 20, 2011

Bridal Shower.... Ada ker orang nak buat untuk saya???

Wednesday..............

Jalan jalan kat semua blog B2B banyak yang dapat bridal shower dari kengkawan ... bestnyaaaaaaaaaaaa ada org nak buatkan bridal shower untuk diorang. cuma tengah berfikir ada ker orang nak buatkan bridal shower untuk Fiza....

Hmmmmmm.... yelah saya nie bukan kawan favourite rasanya.... mungkin x de sapa nak buat kan bridal shower tue...

Seronok sangat tengok b2b yang dapat celebrate waktu single dengan kawan -kawan tersayang sebelum status berubah.entahlah kenapa entry nie keluar tapi deep indside my heart teringin nak ada suprise bridal shower...



Credit to Google 









2 comments:

Kamalia said...

fiza..ade2..sy boleh buatkan..tp,jauh sgtla..nextime,kot dah balik for good, kot fiza pregnant, bole sy gantikan dgn baby shower?nak tak>hehehe

Fiza Amran said...

kamalia... thanks best nyaaaaaa... ada jugak yang nak tolong buat.. baby shower pun ok ... alhamdulillah...