Thursday, February 17, 2011

Whisk , Empire Subang Jaya

Salam all,


Time to de-stressed.. semalam setelah lama tak jumpa maka saya berjumpa dengan advisor contract seumur hidup iaitu kawan dari UNI Nad. Dia nie kepala layan jer semua specially makan. Jangan sangka kecik2 dia pun dia suka makan.
Nie nad dengan hasil tangkapan .Nie nad masih single .. Hehehehhehe tolong promosi..
Nad jgn mara arrr aku kasik ko eneterframe sikit.

Maka perjalanan kami marayau di empire selepas kerja semalam bermula. Jeng.. jeng .. jeng..
Sebenarnya saya puasa. Lepas solat terus g berbuka di Belanga. Then terus cari our dessert. Hehehe skip dulu lah yer bab main course. Excited nak citer nie.

Dah lama nak makan macarons and red velvet.. Kesian kan?? bukannya apa depan hidung jer pun kedai nyadah x de geng malas ler teman. Maka macarons pun bertukar tangan dan red velvet pun sampai ke meja comel kami.

Kat mana kami makan.. jom tengok bawah :

Whisk , Empire Gallery

Kat sini la kitaorg makan. Dah lama sangat janji nak makan kat sini akhirnya berjaya. Whisk nie suasana dia mcm dalam tahun 30-an cool beb tempat dia. Jom berkenalan dengan hasil tangkapan kitaorng.

Lady Red Velvet ..Memang mcm velvet terasa kelembutan nya.. Kelaut la diet I masa nie. Menurut kajian dan observation saya . Lady Red Velvet nie paling glamer di tahun 2010 dan skrang. Sebabnya sana sini blog masakan semua dah buat cik red velvet . Blog fusion i jer belum terbuat lagi. Dari expert kek K Jun cupcakes kasih hinggalah ke serata dunia buat kek nie. Patut la smeua orang angau dengan kek nie. Syabas betei..

Close up sikit Cik Red Velvet. Harga kat WHISK RM11.90 kalau harga kat Apartment RM14.90 kata Nad.


Mr Macarons...pueh den belajar you tube ngan blog yang ada tutorial x buat2 jugak.. Hahahah finally terus g sini makan puas hati tak yah nak runsing kepala.
Sedap tapi manisssssssssssssssssssssss owh sangat tidak sesuai untuk ku yang tgh teeetttttt...anyway enjoy the moment.

LIVE.LIFE.ENJOY




3 comments:

hazelnad said...

bulan depan pavlova pulak ok?

Fiza Amran said...

okeh.. giler terliur tgk pavlova berry...

mzhany said...

manis eh fiza...umm hany pun teringin sbb ramai dok ckp beshhhh sgtttt