Belanga @ Empire Subang Jaya

Salam Sayang ,
Ini cerita yang tertangguh smlm .. heheeh masa jalan2 dengan Nad kami dinner di Belanga,Hmmmm… nama mcm esklusif tapi saying nya menu dia x pelbagai. Maka pilihan makanan saya mlm tue adalah Sup Soto. Nad order laksa lemak jap lagi kita layan gambar kat bawah.
Air pilihan saya ialah BANDREX.. hahhahaha amik nama nya pun dh macam pelik .air nie adalah campuran Serbuk kulit kayu manis , air halia , madu dan daun pudina. Siap ada explanation kat situ. “Good to expel wind”.. Memang sesuai sgt la dgn I yg byk angin nie. Rasa????? Rasanya mcm air halia dan agak panas. Hasil dari campuran halia dan kulit kayu manis. Khasiat??? Yang pasti saya membuang angin dengan banyak hari nie.Untuk memanaskan badan dan saya rasa dia nya khasiat pun banyak.
Laksa Lemak dia mcm laksa Sarawak betulkan saya kalau salah. Tapi soto dia x de sambal kicap… Boring arrr.. Apa pun sapa berminat jom ke Empire Gallery saya bagi 3/5 star untuk restoran nie. 




Comments

mzhany said…
waaa makan je si fiza nih..huhuhu ;)
Zackey said…
wow...sedapnye...

Popular Posts