Saturday, December 11, 2010

TAG from K atie

Thanks K atie.. sudi tag fiza.. meh tengok bawah..









1. Bagi 3 makanan yg korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
~Tempe dan Tauhu
~Bihun sup dan semua sup
~Nasi Ulam dan Sayur Keladi.

2.2 jenis air apa yg korang paling suker?
a) Air Tembikai
b) Air Halia

3.Which type of food yg korang prefer,pilih 3... malay,chinese,japanese,westren,italian,mexican,arabian?
~Malay, Chinese, Western, Arabian .. hahahah nak tak lebey x salah kan...
4.Apa makanan yg korang paling expert masak?dlm kata lain,xyah tgk resepi tp at the same time bila org lain rasa,org akan kata 'wah!gila sedap'
~Soto ngan ayam masak kicap dan jugak karamel
5.Semahal mana korang bayar tuk makanan korang?
~Setakat sepinggan RM50 sanggup lagi la
6.Beri nama restorant favourite.apa makanan kt situ yg paling sedap?
~Hmmmm.... mana lagi AL-Rusha ,Jalan Damai ...
7.Ayam,kambing,lembu,itik,burung puyoh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam denak.mana satu yg korang suker?klu korang ada suke yg lain aku xlist,bgtau je la.
Kamben and Ikan
8.Restorant/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda?dan mkn/minum apa?klu korang ingat la kan?
Restoran Pelita.. hahhahahahahah
9.Apa makanan yg selalu remind korang trhadap pasangan korang?kenapa?
~Subway and Ginger Beefn KOew Tiaw
10.Klu pegi umah orang,korang brharap org tue hidang apa?
~Apa pun i balunnn... hahahahah
11.Makanan yg korang mmg xblh nk telan langsung.samada x sedap/tekak korang dh kembang.
~Ntah rasanya semua makan.. hahaah asalkan bukan batu 
12.Menu raya yg paling disukai.
~Sambal tumis udang
13Jajan/cekedes favourite?
~Cheezel
14.Beri 2 makanan yg emak korang masak yg korang suka?
~Mee Daging Penang
15.Makanan paling pedas yg korang mkn.sapa masak?
~Masak lemak cili api..
16.Korang klu jumpa org yg TAGG ni,apa agaknya korang nk hidang/belanja?
~Apa ajer pun boleh
17.Sila TAG 5 0rg & paksa mereka buat Tag ini?
~X paksa asal ikhlas .. nama bertuah kat bawah....
  1. http://babybiey.blogspot.com
  2. chybeelila
  3. http://tupaikaran.blogspot.com
  4. http://mamafami.blogspot.com
  5. http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com
  6. http://cikmin.com
  7. http://curlybabesatisfaction.blogspot.com


Dah siap.. hope K atie berpuas hati...

1 comment:

MamaFaMi said...

Fiza dearie,
Thanks for tagging me. Tapi kan, mama dah pernah jawab tag ni before. So kiranya, mama re-submit homeworklah ye.. hehehe..

http://mamafami.blogspot.com/2010/11/award-dari-love-tag-dari-kucing-oren.html