Sekitar Majlis Persandingan 3 March 2012 di Kepala Batas

Dear Readers ,

Siapa yang dah tengok FB pasti dah nampak album majlis saya di Penang. Secara berterus terang saya memang kurang berpuas hati dengan beberapa perkara. Tapi saya dah redha kadang-kadang tak semua benda akan ikut seperti yang kita nak.Apa pun majlis tetap meriah dan selesai dengan selamat itu yang penting.Alhamdulillah...
Official Photographer saya ialah Arul.J Photography.. Nama glamer Arul. Saya pilih dia kerana dia ada kreativiti yang tersendiri. Kebanyakan gambar yang diambil memang sengaja saya suruh ambil konsep bersantai dan candid. Moment yang penting bagi saya. Supaya gambar2 nie tak tenggelam di telan zaman. Tak banyak gambar tipikal yang kami ambil.Memori tetap di kenang.
Nak tengok hasil arul boleh click link di atas atau hubungi

 Arul di 017-400 5365
Yang penting Arul nie sgt bekerjasama dengan saya.
Saya paling suka hasil kerja post wedding kami.Nanti bila internet line cantik saya uploadkan lagi di sini. Til then enjoy the piccas..


Ini gambar saya bersama Norlia penulis blog Green Laici . Dia sebenarnya kawan rapat saya.


Some of the candid moment



My Henna Design


My beloved orang kuat @ family behind the scenes.

With my beloved sisters


:)


Terima kasih sejuta penghargaan kepada pengapit kesayngan saya. Sangat membantu sangat2 effisyen.


Nie lah Arul. Single but not available. Pelamin cantik katanya.. so amik peluang bergambar dengan pelamin .


En Suami ku..


Happy in the making





Comments

nuhaz said…
cantik n berseri2 sangat..hepi for u dear..moga kekal sampi ke syurga ye ;)aminnn

Popular Posts