Thursday, May 24, 2012

You have problem mannnn!!!!!!



Salam Khamis ,

Weeehoooo...i tak nak spoiled mood i the whole day but nak share sikit kat sini...

To Whom It May Concern , 


Entry nie its not all about you. Dalam kehidupan kami suami isteri you are nobody. But pelik kenapa selalu sangat nak usik hidup suami saya dan juga saya. We don't care about you. You want to buy or to own luxury car ?  big house ? Go ahead ... its nothing to do with us. Its your life. Tapi kenapa suka sangat nak usik hati dan perasaan suami i. Yes all this while he remains silent with all your cynical word and phrases.Dengan kobongkakan you dan sikap nak menunjuk . 
Pity you man.. your circle is too small .Sebab tue lah suka datang and nak kacau orang. Sayang nya ... our circle is big enough for us to see and appreciate life. Kesian sebab you memang tak de kawan i guess??? We suami isteri live within our means x mampu kami hidup dengan cara tak mampu. Kami tak perlu nak berhutang  sepanjang hayat semata-mata nak impress orang macam you.
For your info ... kami tak perlu nak berlagak dengan kereta orang lain semata nak tunjuk kehebatan kami. We are happy in our own world. Lain la you projek juta-juta kan.. Tapi pelik juga projek juta-juta nak jugak kacau hidup kami yang projek kecik tak tentu dapat nie. Kalau nak bertanding biar lah enganng sama engang jgn la enggang sama pipit seperti kami ( kami pipit tapi pipit ada kelassss... bukan mcm ko enggang yang palsu luar gah dalam hati kecikkkkk). 
Ntah la letih nak layan orang seperti you. 
Amaran kat sini...... Jangan di kacau singa yang sedang tido. Kelak boleh jadi perang dingin. Jangan pandang orang sebelah mata kerana belum tentu apa yang you pandang itu yang you nampak. Pandang dengan mata hati .
Yang pasti kami bukan lah lawan yang sesuai untuk you challenge sebab dah pasti you kena tinggal belakang.

p/s:entry emo kan..memang aku emo sebab dia suka sangat kacau suami i. Yang pasti mamat nie bermasalah dan dia akan ada masalah besarrrrrrr.............


No comments: