Thursday, February 2, 2012

Bridal Shower....Special Treats from colleagues


Hye lovely ,

Pernah tak baca entry saya yang ini Bridal Shower. Saya sangka dulu tiada siapa yang mahu buat Bridal shower untuk saya. Tak sangka sangat. Sangat2 tak sangka yang ada orang akan buat this lil party for me. Thanks a lot to my lovely gurls Ain , Fazi , Aida dan Syazreen. Also my Bride-to-Be partner Farah Dilla. Actually , this lil party supposed to be a dinner party. Since Farah is already on leave coz her cousins wedding so the party is bring to lunch. 

Our luncheon bridal shower hold in Serai , Empire Subang. Thank you to alls you make my wish come true . Really appreciate the party and our friendship.Jom layan piccas:

Serai Interior 

From left Aida , Ain , Fazi

Bride to be Farah Dilla and Me

Seafood Angel Hair

Noodle Soup

Serai Platter

Also serai platter

Molten Lava 

Nasi Ambeng

Ice Chendol

Sirap selasih from left , Ice Lemon Tea and not sure apa yang Farah order

The most popoular Serai Pavlova


The girls. ( Abaikan aiii dengan perut yang ewwwww tak lawa)

Syazreen , Aida , Ain


Fazi , Farah Syazreen and Me

Aida , Ain , Syazreen and Fazi


Thank you tak tahu dah nak cakap macam mana perasaan.Sangat terharu and happy. Thank You gurlsss.. Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


2 comments:

GrEeNLaicY said...

sonokssss nyerrrrrrrrrrr~~~jeles sgt coz time aku dolu xder ponnn ..isk isk isk :P

Fiza Amran said...

ala ciannya... masa time ko aku tak reti lagi mende bridal2 shower nie..