Monday, January 9, 2012

Lunch at Jaya Grocer Restaurant

Layan gambar dulu nanti i cter



















Uolsss... Dah layan gambar di atas... Well.. This is my first time try mkn dkt restaurant Jaya Grocer dengarnya macam best tapi x sure sedap ker x. So as usual i dgn Cik Ain lunch sama2. Konsep dia kat sini ialah. U buy ur own fresh daging or meat or chicken pilih sendiri then bring to the restaurant and the restaurant will cook for you. So depend on apa yang u nak makan. As for me tadi i ambil salmon. I really love salmon uolss. Salmon cost me RM16.90 lebih kurang. So i buy pan fried salmon with 2 side dish. 1 side dish will cost you RM6/dish. As like me i take 1 salad and 1 grilled vege. Ada 3 selection side dish. 1.salad , 2. Grilled Vege. 3. Pasta. Other than that they have all type of pizza ( hand toss) , pasta and dessert. Also variety of drink. Cik Ain adalah penggemar pasta. So she definitely order the pasta. See... Muka sangat happy dpt makan.*babe sorry i terglamer kan u. Ok i rasa tempat nie sesuai untuk mereka yang suka makan makanan italy and healthy also fresh. Just look at the dish yummylicious nya.... Hmmm makin dekat nak.kahwin makin kuat i makan... Help... Hahahahhaah Apa punn worth trying this next time maybe kita boleh try makan pizza. P/S : saya rasa saya kuat makan sekarang ....

1 comment:

mzhany said...

hany pun suka salmon