Thursday, December 29, 2011

KLCC Unplanned Trip and kad kahwin


Holla peeps,

On Tuesday saya mencilok kan diri keluar awal dari office untuk settlekan kad kahwin.Dalam pukul8 dah siap. Alhamdulillah di permudahkan .Nak keluar awal dari office pun senang. Since banyak orang bercuti sekarang nie . Maka saya dapat kebenaran nak balik awal. Cepat-cepat amik En. El dan terus shoot ke KL Jalan Pudu. Dalam perjalanan banjir la plak dan membuatkan traffic jadi slow. But kami sampai on time jugak kat sana. Dah sampai tengok tayar dah nak flat,, adehhh bocor lagi ker... mommy nie nak anyak pakai duit nak kawen la tayar.. Haaaa amik ko 4 bijik sekali kena tukar. But as for dat day kami tampung dulu bocornya..

After settle segala permasalahan terus terjah ke kedai printing. Malas nak fikir dah Jahhhhh.... belasah jer. Jumpa designer card and terus dia buat on the spot. Tak yah nak tunggu2 dah email apa bagai. Artwork buat2 dan dan tue jugak. Within 2 hours semua siap cuma nak kena tunggu dia petakan peta kita yang ntah apa2 tue.

Setelah selesai maka En El pun meberi cadangan untuk ke KLCC .. dah lama plan nak ke sana tak sampai2 jugak.So today is the day. Untuk menunjukkan betapa la manya saya tak membuat lawatan ke KLCC maka saya menjadi seorang yang sangat jakun semalam. Hung maghaiiiii dah ada SEPHORA , ada Garret popcorn ada macam -macam la tak tertulis cukup la saya katakan saya memang dah lama tak kesana dan mengikuti perkembangan di sana. Kerja siang malam busy memanajng bila yang nak bejalan nya.

Our fav spot kat sana Signature KLCC. MAkan sizzling mee dengan Teppanyaki.Knowing us we will come back for the best. So macaman jauh pun nak dtg KLCC semata nak makan sizzling mee and tenpanyaki we still datang. Asalkan dapat enjoy the food. 

Back to Garret Popcorn. Like seriously ..... everybody is talking about Garret. All bloggers also cakap benda yang sama.What so special about this popcorn? Hmmm x puas hati nie...maka terus la kami ke sana... Welll ... no doubt mmg seperti yang diwar warkan memang terbaik la popcorn nie. 
Asalnya En. El jual mahal x nak ikut i beli Garret. Siap merajuk2 lagi.. Sekali dah beli anda bagi dia try.. Hahahahaha u can see the piccas how he really enjoy the Garret until tak sedar i snap gambar dia.We choose The Chicago Mix - Cheese and Caramel for small pax RM16.

Hmmm.. kejakunan makin terserlah bila i nampak Sephora.. Weeee.. selalau my fren nad jer yang citer pasal Sephora.Yang 1st dulu jat Pavillion adehhhh malas nya nak menapak ke sana uolllsss.. Bila ada kat KLCC i la manusia yang paling happy. Ok the plan is like this.Next time I buy Garret Popcorn and let my En. El enjoy his popcorn while i'm browsing the Sephora. Ok tak.. Actually En El yang inspired i buat macam tue. Hahahahha

Let see the piccas..




Sila telengkan kepala anda. Heee


Ok Sephora dah nak tutup baru ingat nak snap gambar kan..



Chirstmas Deco yang ada kat KLCC



Garret Boy.. En El and his popcorn



Itu lah dia Garret yang diperkatakan.
Manis uollsss serius manis gila sebab tue i tak boleh nak habiskan ok..


Hshshs

No comments: