Wednesday, December 21, 2011

Jejak Kasiha n between Me , GG and Lia

Holla peeps, 

Last thursday after work. I ada dating dengan kawan baik i Norlia a.k.a Green Laici. bersama GG. Mereka adalah kawan baik I masa dekay Kilang Ayam dulo-dolu but we still keep in touch . Jejak kasihan kali ni ialah kasihan kan Lia kerana nak sangat makan ayam penyet. Since ayam penyet yang saya approved untuk ujian rasa ialah Wang Solo. Maka nya kami merempit ke Wang Solo Shah Alam Sek 7 Pusat  Komersial.

Lama tak jumpa mereka. Lia slalu jumpa but since i menjadi student part -time selama 3 bulan tak sempat lansung nak menjenguk dia. Sangat terharu tiba-tiba Lia call nak jumpa. Sorry la Lia sejak-sejak nak uruskan perkara tahun depan tak sempat nak jumpa ko.


Jejaka hensem sebelah lia tu ialah GG . GG nie rakan makan ku yang paling setia sebab masa kat opis dulu selalu bawak makanan untuk kitaorg . Sapa lagi kalau bukan untuk I and Lia.
GG thanks jugak susah payah datang Shah Alam dah lama x jumpa GG sejak2 GG masuk spital . Take care yer adik.


Ini adalah santapan i masa makan kat situ standard makan Set Empal Sapi dengan Terung Balado extra.GG ngan Lia pun order mende yang sama tapi diorg makan ayam penyet la.

Service kat sini. One thing la .. lembab sangat specially bila time magrhrib . Dat day kami nie nyaris2 ak hilang sabar ada ker patut datang kemas meja pastu meja tak lap. Di tinggalkan pulak kain buruk . Hmmmm... mungkin lupa tapi we as customer mcm being rude la pulak kan pada kami. Mana boleh cenggitu .. 
At the end of the day En Tunang i pun join sekali makan kat sini. Banyak benda di catch up kan..Anyway fren glad to meet with u all. 
Nest time we arrange lagi yer.. 






No comments: