Wednesday, October 19, 2011

Red Gincu ..

Salam Dear Readers,

sebenarnya ini entry tertangguh dah lama .. Hahahaha sejak saya mengilakan lipstick merah maka setiap kali ke mana2 tempat yang da lipstick saya kan terus mencuba dan try , Heee.

Ok kat bawah ini adalah himpunan gincu daripada silky girl 

Warna ini No 25 nama Hot from Silky Girl
Ini hasilnya bila dikenakan pada bibir saya. Jangan lupa setiap orang mempunyai bibir yang berbeza pigmen warna . So outcome pun akan berbeza juga.
Ini gincu dari US . Namanya Caution. Ngeri tak nama belum pakai dah suruh berhati-hati . Kalau dah pakai mahu lagi kena berhati-hati bila ramai plak yang ikut .


Ini hasilnya bila my fren pakai caution nie . Sebabnya dia cerah so warna nya pun lain sikit.

This is truly my love.Revlon 725- Love That Red.
I really love this. This color really suit me.A layer of this color bring out the true me.
Cheeewaaaah.. promo promo .



Siapa kah lagi empunya bibir kalau bukan bibir ku.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dan lagi bibir ku


.
.
..

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
..

Dan lagi this time I yang enterframe


Abaikan kulit I yang berbiji2 tue. Maklumlah baru lepas keluar outstation gitu la romannya.

p/s : Can anybody share with me apa produk nak guna untuk kulit yang licin.??




1 comment:

mzhany said...

huhu ada org kata pakai lipstik merah menyala ni, gigi akn nampak putih berseri hehee, tap hany tak brani nk pakai yg merah menyala nih...sbb bibir hitam takot laaa