Sunday, September 11, 2011

testing and red velvet punya cerita

Salam peeps,
Hari ini ahad byk open house menanti dan juga wedding. Sengkak perut la makan . Cerita pasal open house salah seorang rakan buat open house .saya dengan berbesar hati nak tolong sponsor sebiji red velvet sebagai dessert.asalnya bangun 6.30pagi nak buat red velvet bila di kacau di adun nampak adunan cair tapi kalau ikut resepi dah betul. Aisey something wrong somewhere. Cepat cepat buka oven check mmg betul adunan dah bocor tumpah bawah oven. Tak puas hati google lagi jumpa resepi lain and jadi la macam yang kat bawah nie. Dek kelam kabut nak g wedding terlupa nK snap gambar sebiji Kek yang ada hanya lah kek selepas tinggal separuh.
Testing dengan mengupdate blog menggunakan apps blog droid. Melalui samsung tab cik el.
Nampak ok dan menarik.mungkin saya boleh opt for android phone in future. Enjoy the photo resepi akan di upload bila free.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

mzhany said...

nak pavlova ;)


fiza, hany takt ahu sgt design template yg fiza tanya tuh, tapi ni ada entry untuk fiza, sori kalau tak membantu yer...

http://www.mzhany.com/2011/09/wedding-templatefiza-cuba-tengok-ni.html