Wednesday, August 17, 2011

Ramadhan 17 .... Nuzul Quran


Salam Ramadhan ,



Bermula jam 8 pagi saya sibuk menyediakan bahan-bahan nak buat biskut. Hari nie hari cuti untuk Selangor... yeayyyyyy.... Maka ramai la berpusa-pusu ke KL nak shopping raya ...Haishhhh demam dengar ramai orang k non.......... manusia mcm semut berbondol-bondol ....

Objektif tercapai hari nie nak buat biskut. Kisahnya plan nak bat shortbread favorite  En El... Sesudah subuh bangun buat kan adunan... sampai 11 pagi shortbread siap... continue pulak dengan chocolate chips famos amos.. nie balas dendam last year buat sesuka hati jer nak tambah nak kurangkan bahan last2 keras... aishhhhh....
Alhamdulillah jadi la kot hari nie biskut nya..penatnya mak aiiiiiiiii.. x daya den puah mencubit aduna kuih..maklum lah buat kuih setahun sekali....

Tahun nie sgt syahdu untuk saya... Syahdu bukan apa.... yelah banyak sangat fikir... Jap jap fikir tahun depan aku nie raya kat mana? jap jap fikir tahun depan nie nak kena sedia sendiri persediaan raya.. jap2 fikir nak kena fikir baju raya other half lagi.. nak sedondon x? ke nak belasah jer.. haishhhh.. too much thinking....

Fikir lagi.... kuih nak beli ker nak buat..nak kena sedia 2 rumah .... huhuhuhuhu ..

anyway , dah berjaya masak bihun goreng daging hari nie ...

Happy Nuzul quran and Happy Wednesday





1 comment:

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011