Tuesday, August 16, 2011

Fabric Flower DIY

Dear  Peeps,

Times flies.... Google and Google tiba-tiba jumpa this website lists below.Saya tengah mencari idea untuk hantaran saya. Fresh flower, dip, kristal tak menarik perhatian untuk hantaran saya .Lebih memilih kan something yang lebih intimate and personal. Saya mencari fabric DIY flower. Memang nampak renyah dan leceh tapi menyiapkan nya menjadikan ianya satu kepuasan maksimum kerana dapat menata sendiri hantaran di hari bahagia.

Jom tengok kat bawah antara fabric flower yang menjadi pilihan saya:


Chiffon and Tulle Flower

I heart this .. Sweet kan......






Satin Lotus Flower

Nie pun cute kalau campur-campur yang bulat yang tajam yang besar yang lebar mesti nampak sweet.



Poppy Buttonaire

P/S : Masih mencari idea untuk pilihan bunga dulang saya.

6 comments:

mzhany said...

uuu cantik, kalau kreatip apa saja boleh buat kan fiza kan...

nuhaz said...

sukeeee ;)

Fiza Amran said...

betul2 hany .. haishhh nak kreatip pun nak kena carik mood..

Fiza Amran said...

nuhaz: sweeet kan...

Cik Lijah said...

ooowwwhh...canteknye....tgh cari idea nak buat bunga korsaj.....fiza tulis psl ni.....best!! hehe

Fiza Amran said...

cik lijah: cuba la.. nanti buat tutorial ekk..