Wednesday, July 6, 2011

Pot Luck -Nak bawa or masak apa nie?


Salam ,

Nampaknya internet connection saya semakin teruk kebelakngan ini. Aduhai….. bil dah bayar apa lagi ntah .Jesteru itu saya x dpt la berblogging seperti biasa. Khamis dan Jumaat department saya adalah yang paling bahagia bilanya bos –bos semunya kena pergi team building.Maka free la office . Dengan itu Jumaat ini our secretary  pun plan nak buat pot luck pagi Jumaat. Breakfast Jumaat pagi dengan pot luck.. Hmmmmm .. gagagl jugak la diet2 semua orang.
Cumanya apa den nak bawak nie.. dalam kepala ada 3 menu

1.       Macaroni Bakar , 2. Chicken Pot Pie, 3. Jelly Laici.

Tolong mana satu nak buat? Mana satu yang senang yer… ish ish ish…..
Apa –apa pun resepi pasti akan ditampal kat sini.

Sekadar ingatan : Jangan keluar ke mana-mana  Sabtu nie untuk mengelakkan kejadian yang tidak diingini dan tidak di jangka.Kita doakan tiada perhimpunan dan tiada kejadian buruk berlaku dan pada yang TIDAK tahu apa yang berlaku dan tidak cukup ilmu .. tak yah lah nak komen.Biarkan yang bijak pandai jer bagi komen. Bukan nya apa takut nanti sendiri termalu.

2 comments:

mzhany said...

Jelly laici please...ahaha mcm la hany yg nak makan kan...hihihi

Fiza Amran said...

boleh hany... nanti hany buat house warming kita buat kan yer..