Lantern for Deco

Salam keceriaan,


Weeeeeee……………. Happy nya bila dengar orang sekeliling mendapat berita gembire. Sekarang nie semua bercerita tentang pregnancy tentang baby.. I loves babies….. Syukur Alhamdulillah semuanya diselamatkan.
Pada yang belum mendapat apa yang di hajati terus kan usaha pasti bertemu jalan..

Meh I nak share dengan u all sesuatu. Antara planning dalam kepala untuk hias dewan ialah menggunakan lantern .Specially untuk walkway saya… Kes nak jimat la nie. Maaf saya nie kan budget B2B .Heee.. Anyway this is few ideas yang kita boleh cuba atau untuk dijadikan mengikut kreativiti sendiri.
Kalau majlis di buat malam anda boleh pasangkan mentol kalau dibuat siang pun boleh pasang mentol atau just gantung cenggitu jer… nak sweet lagi letak la ribbon kat bawah tue…
Nak nampak kelainan boleh gantung lantern nie tinggi rendah.. atau pun sama jer sederet. Maybe next entry saya akan share kan  mana nak beli lantern nie kat kl.. Dah byk B2B buat review.. Bila saya dah pergi beli nanti saya akan buat review kat sini jugak..
Till then……
Enjoy the picca’s …. All credit to all owner get from th Uncle Google










Comments

best gak idea nie...like2 he3
honeylily said…
beb,
my fren used lantern and ballons for her wedding with theme colour pink and white
trust me, it was superb!!
mzhany said…
eh sukerrr...nak nak yg hijau tuh ;)
Fiza Amran said…
@izyanti :interesting kan...

@honeylily : really ..i tmbh excited bila u ckp mcm tue...ada gambar dia x nak tgk...
@hany : yg hijau tue spesel utk hany
GrEeNLaicY said…
comeyyyy~~~time kawin dulu xtpk pun idea nih...besh besh besh :)
honeylily said…
ada gambar..nanti i tag u kat fb k..
Fiza Amran said…
thanks dear so sweet of u

Popular Posts