Thursday, June 30, 2011

Fairy Lights........ Another idea for deco?

Salam allll,

Semangat berblogging ku kembali. Cheewah.... anyway sebelum nie saya berkesempatan ker curve. Siapa yang pernah ke curve pasti pernah lalu jalan antara restoran dan kafe di curve.Tengok bahagian atas banyak kan fairy light dia gantung dari hujng ke hujung.. Maka saya terfikir menraik jugak kalau guna kan idea nie utk walkway deco saya nanti..Malangnya saya x teringat nak snap gambar masa tue. Jom layan idea lain untuk fairy lights nie. Antara pro and con nya ialah maybe kos tinggi sikit dan keselamatan pendawaian elektrik paling penting.

Survey dan terus survey mana yang murah dan selamat . Jangan fikir murah jer keselamatan pun penting.
Verangan nie nak macam picca no 2 tapi banyak lagi. Weeeeeee............. bestnya...........





As backdrop meja makan

sebagai hiasan siling or lelangit dewan /tempat makan

siling deco


Yang nie pun cute jugak kan... interesting kalau kreatif.. Roses Light

p/s : thanks pak cik Google

1 comment:

mzhany said...

yg rose tu pun cantik...hihihi kratif betol