Tak tahu nak cakap apa..


Salam Sayang,

Hari nie malas nak menaip.. Tapi apa yang bakal saya katakan di sini akan membuatkan anda melopong mendengar nya ( untuk orang biasa biasa sperti saya )

Ter MASUK ke kedai Atellia Amani di Seksyen 7 Shah Alam. Round punya round I pun tanya la baju yang Adira pakai cover majalah pengantin. Seperti diatas. 

" Dik kalau baju yang macam Adira pakai dekat majalah pengantin tue berapa harga?"

" Owh yang putih ker yang purple ? "

" Yang putih tue..."

"Hmmmmm .. itu baju harga dalam RM35,000 "
" Owh ye ke .. mana nak tengok boleh ? " tanya macam betul nak beli jer...
" X de lah akak .. dah ada orang beli baju tue"

"Aaaaaaaaaaaa"

Itu saja perkataan yang aku mamp[u cakap. Hmmm cuba kira betul2 yer berapa kosong yang ada dekat belakang 35 tue.. Hmmmm dalam hati berkata 

" Buat majlis kahwin aku pun dah kira meriah dengan harga baju."

Apa pun aku tetap bersyukur dengan apa yang ada. 
Alhamdulillah




Comments

mafuza said…
erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
35k.
gila la.
akak , kalau nk tempah baju, pg la tgk kt salikin sidek tu. price die pn from rm500 dan keatas.

kalau designer ni best sbb kita yakin dgn die. hehe.
Fiza Amran said…
wahh gurl x de la mahal sgt salikin sidek tue ambil upah... x sabar nak tgk baju gurl...
mzhany said…
fiza...rm35,000 baek guna buat kenduri, semua setel dr beli sepsg baju ahahahhaa
Idda Hashim said…
salam
baik guna duit tu gi haji, kan ke bagus lagi barakah..hish dah kelabu mata sampai 35 ribu pun sanggup beli..
ztie said…
alamak.. tak sanggup la... berapa harga buat baju hari tu ?

Popular Posts