Friday, February 25, 2011

Tomato dan Innershine Mana satu pilihan anda?

Salam,

Menghitung hari nie.. Apa pun pernah dengar tak petua nie

"kalau nak muka berseri-seri makan tomato dan cuci muka dengan tomato "

Sejauh mana kebenarannya?? Kalau nak ikut ynag lebih natural tue lebih baik.. tapi zaman skrang ramai dah yang tak rajin. Macam saya TERPAKSA rajin... huhuhuh sebabnya  nak muka berseri seri tapi nak yang murah. Apa yang sesuai TOMATO la jawabnya . Hari -hari gosok muka dengan tomato dan makan tomato untuk bersihkan wajah dan juga menambah seri muka sebab nanti merah nya macam tomato.
Berkesan petua nie sebab pengalaman saya dalam seminggu nie guna tomato muka rasa bersih dan segar.Long term effect belum lagi.

Innershine.... mesti semua dah terbayang-bayang Maya Karin dalam advert berseri tanpa make up. Keluar pulak tag line " berseri dalam 12 hari ".. Haaa mana tak tergoda semua mesti nak cantik macam Maya Karin   ( padahal dia mmg dah sedia lawa pun). Beli 6 botol buka tutup terus minum.. Dah x yah nak susah payah tenyeh dengan tomato.



So apa pilihan anda ?? Innershine atau Tomato?

p/s : Saya masih guna tomato. Sebab budget too low skrang .tapi kesan tomato tetap x kurang hebatnya.Apa pun kita tunggu...

1 comment:

mzhany said...

fiza, betol la gune tomato tu bagush sbb dulu hany selalu amalkan, ada la yg tegur wajah ku ini....tp skrg dah kurang amalkan huhu...